Tafel van Indonesisch Boothout

 • Kwaliteitshout
 • Stevig stalen frame
 • Verschillende formaten
 • Zware, robuuste kwaliteit
Adviesprijs:
€ 299,99
Korting:
-53%
Besparing
€ 160
€ 139,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Tafel van Indonesisch Boothout


Een bepalend stuk van de inrichting is de eettafel. Hier gebeurt het allemaal! Een gezellig etentje met vrienden, een warme kop thee met de buurvrouw of een creatieve tekenmiddag met de kids; de (eet)tafel staat hierbij altijd centraal. Je maakt er veel gebruik van en het is daarom van belang dat de tafel van robuuste en sterke kwaliteit is, maar... het oog wil ook wat! Deze industriële Indonesische boothout tafel heeft een stoere en stevige uitstraling. Dat ze gemaakt zijn van Indonesisch boothout maakt ze extra speciaal. Wanneer de Indonesische boten niet meer gebruikt worden, worden ze voor een eerlijke prijs opgekocht en omgetoverd tot een eigentijdse houten tafel die het goed zal doen in jouw interieur. Een eettafel met een verhaal. Mooi toch?

Je hebt de keuze uit de volgende Indonesisch boothouten tafels:

 • Salontafel van L120 x B70 x H45 cm

 • Eettafel van L180 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L200 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L220 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L240 x B100 x H80 cm


Het verhaal van je eettafel
Deze tafels zijn gemaakt van herwonnen hout van oude vissersboten uit Indonesië. Over het algemeen zijn deze vissersboten gemaakt van hardhout zoals Ulin, Teak of intaran (mahonie). De boten komen van de eilanden Bali, Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan.

De oude boten worden aan het eind van hun leven in samenspraak met de lokale vissers opgekocht tegen een eerlijke prijs, waarna er meubels van worden gemaakt. Zo worden de vissersboten dus op een eco-vriendelijke manier hergebruikt! Daarbij is er ook gekozen voor een eco-vriendelijke verpakking; enkel karton, geen plastic.

Uniek tafelblad
Omdat elk tafelblad van ander boothout wordt gemaakt, zijn ze allemaal uniek. De dikte en breedte van de planken varieert dus per tafel. Hier kunnen van tevoren geen afspraken over worden gedaan. Wel ben je verzekerd van een mooi en stevig tafelblad waarvan de dikte minimaal circa 4 cm is en maximaal circa 5,5 cm.

Stalen poten
Het herwonnen hout heeft een natural raw-finish en het blad is helemaal met de hand gemaakt. Er hoeft niets meer aan gedaan te worden, hij is klaar voor gebruik. Na levering dienen de onderstellen nog aan het tafelblad geschroefd te worden, dit kun je doen met de meegeleverde speciale hardhout schroeven. De positie van de tafelpoten is flexibel, je kunt ze naar eigen wens plaatsen. De metalen onderstellen zijn industrieel afgewerkt in zwarte kleur, en hebben rubberen onderleggers zodat je vloer niet beschadigd raakt.

Een unieke tafel voor een unieke prijs!

In de afbeelding hieronder kun je voorbeelden zien van de verschillende, unieke tafelbladen

Tafels

113 GEKOCHT
113 personen hebben met deze deal € 18.080,00 bespaard.

Voorwaarden Tafel van Indonesisch Boothout

 • De bestelling wordt na aankoop binnen 13 werkdagen verzonden
 • Gratis verzending!
 • Verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland