De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Mix van 4 Kamerplanten

 • Vier trendy planten
 • Makkelijk te verzorgen
 • Voor thuis of op kantoor
 • Langzaam groeiend
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Mix van 4 Kamerplanten


Planten zorgen voor sfeer in huis. En al helemaal de planten uit deze mix kamerplanten met hun tropische uitstraling. De mix bestaat uit een bananenplant, Mexicaanse dwergplant, goudpalm en een koffieplant. Handig, want zo kan je gelijk alle kamers in huis voorzien van een mooie plant. Ze verzorgen is een eitje! Daarnaast zijn ze langzaam groeiend, dus je hebt er eigenlijk weinig omkijken naar. Ook ideaal voor op kantoor.

In de mix:
De mix bestaat uit de volgende kamerplanten:

 • Bananenplant - Musa oriental Dwarf:Deze kamerbananenplant, ook wel de Musa Oriental Dwarf genoemd, komt van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en Australië. Het is een tropische kamerplant met prachtige grote bladeren. Deze speciale banaan-soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan (want die kan zo’n 150cm per jaar groeien).

 • Chamadorea Elegans:De Chamaedorea elegans, ook wel bekend als de Mexicaanse dwergpalm komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft, daaraan dankt hij ook zijn naam ´dwergpalm´. Met een maximum van gemiddeld 50 cm qua groei is het de ideale kamerpalm. Het is al jaren een populaire kamerpalm omdat hij makkelijk in het onderhoud is. Hij heeft elegante groene bladeren die zorgen voor een echte tropische uitstraling.

 • Areca Lutescens:De Areca palm heeft velen namen, zoals Arekapalm, Dypsis, Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm. De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant heeft bijna alle tropische gebieden. De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren wordt ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, het filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

 • Coffea Arabica:De Coffea Arabica, ook wel bekend als de koffieplant of koffieboom komt oorspronkelijk uit Ethiopië en is in Nederland nog redelijk onbekend. Hij kan in de vensterbank of op een andere mooie lichte plek in het zicht geplaatst worden, want hij mag gezien worden. Als je af en toe de plant besproeit met een plantenspuit zal hij als dank prachtig glimmend blad krijgen, en op deze manier blijft hij stofvrij waardoor hij beter licht kan opnemen voor een goede groei. In de lente krijgt de koffieplant prachtige witte, zoetgeurende bloemen. Vervolgens komen de bessen, die van groen via geel naar rood kleuren als ze rijp zijn. De zaden drukken steeds meer tegen elkaar als ze groeien, waardoor ze een karakteristieke vorm krijgen.

Planthoogte
De planten worden geleverd zonder sierpot en hebben een totaalhoogte van circa 25-40 cm.

Groen in huis!
10 GEKOCHT
10 personen hebben met deze deal € 250,00 bespaard.

Voorwaarden Mix van 4 Kamerplanten

 • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
 • Verzendkosten: €6,95 per bestelling
 • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden