Snelle Levering

HD Auto Spiegelcamera

  • 2.5 inch lcd scherm
  • 350˚ roterende lens
  • Inclusief 8 GB SD kaart
  • Tijd en datum registratie
Adviesprijs:
€ 69,99
Korting:
-49%
Besparing
€ 34,00
€ 35,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving
Een extra hulpje in de auto die alles in de gaten houdt en de verkeerssituatie vastlegt? Dat is deze HD auto spiegelcamera! Deze handige dashcam mirror 720p heeft een uniek design en plaats je eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. De Dashcam Mirror 720p is daarom eenvoudig én erg veilig te gebruiken in elke auto.

Blauw glas
De Dashcam Mirror 720p is voorzien van een stijlvol en veilig blauw glas. Het zicht naar achteren is hierdoor zowel overdag als 's nachts erg goed. Naast de camera bevinden zich 2 infrarood led lampjes voor een goed zicht wanneer het donker is.

2.5 inch lcd scherm
Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm zit verwerkt achter het glas van de spiegel en valt daarom niet op. De spiegel is groot genoeg om het 2.5 inch scherm aan te laten staan. De auto spiegelcamera heeft een 350 graden draaiende camera. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de omgeving opgenomen. Daarnaast is de camera uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen.

32gb SD ondersteuning
De dashcam ondersteunt Micro SD kaarten tot 32gb. Door de loop recording gaat de hij echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is. De oudste beelden worden dan verwijderd. 8 GB SD kaart is inbegrepen.

Auto start
Deze auto spiegelcamera start automatisch op wanneer de auto wordt gestart als deze verbonden is met de lader. Hij hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer je wegrijdt. De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval. Daarnaast neemt hij niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

Let erop dat de kleur van het glas kan afwijken van standaard binnenspiegels in de auto en niet kan worden aangepast.

Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

Ready, set, action!
21 GEKOCHT
21 personen hebben met deze deal € 714,00 bespaard.

Voorwaarden HD Auto Spiegelcamera

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95 per bestelling